Pagina's

zondag 1 april 2012

Boom

Annemiek vroeg of ik een boom kon maken voor de seizoenstafel op school. Dat is natuurlijk een leuke uitdaging. Ik had al eens eerder met mijn dochter een boompje opgezet, maar deze boom mocht groter worden. De boom is iets groter geworden dan eerst gedacht en heeft ook een ondergronds wortel gedeelte. Ten slotte begint de lente onder de grond. Ik ben benieuwd hoe de boom ingericht er uit ziet. Misschien binnenkort te zien op de blog van Annemiek?



6 opmerkingen:

Annemiek zei

Absoluut Peet!! Hij is prachtig, super dat je dit wilde doen! En zo snel!!

Sigrid zei

Waauw, dat is een hele echte grote boom! Mooi!

Afke zei

Wauw! Wat een prachtboom!! En wat fijn dat Annemiek en ik nu mogen bedenken hoe die ook een prachtplaats op school krijgt. Dank je wel!!

De Jaartafel zei

Wat een mooie boom heb je gemaakt.
Mag ik vragen hoe groot deze is en wat voor hout je hebt gebruikt ?
Fijne dag, Ariane

Steem zei

prachtige boom en behoorlijk groot ook zo te zien.
Het wortel gedeelte vind ik geniaal. Daar zullen de kindertjes zelf wel in weg willen kruipen,

A&L

Petra zei

@ jaartafel: Ik heb een plaat multiplex van 120cm lang en 61 cm breed, van 8 mm dik gebruikt. Het wortel gedeelte is 20 cm hoog en de boom verder 90 cm. Het was wel een uitdaging om hem uit te zagen gezien boom + wortels bij elkaar 110 cm uit een stuk zijn. Voor een kleinere boom zou ik wel dunnere multiplex gebruiken. Ik zou het leuk vinden om te horen of het je is gelukt. En als je nog vragen hebt mag je me altijd mailen.